goedkope schoenen
Netherlands

Verzenden & RetourenVerzending

1.Alle bestellingen zijn in onze voorraad

2.Internationale scheepvaart wordt behandeld door Air International EMS Express Company, binnen 3 tot 5 dagen tijd bezorging meestal.

Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website. Alle internationale verzendingen worden verzonden via EMS Express, voornamelijk in de detailhandel, voor groothandel, klik op "Contacteer ons" voor meer informatie.

3.We zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS Expressing voor de lange termijn, verzendorder en het leveren van de deur tot de deur. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden aangekomen.

4.Alle pakketten worden verstuurd in een andere doos !!

Na het plaatsen van de bestelling, pls bevestigen al uw gegevens, met name uw e-mailadres, adres, telefoonnummer en uw volledige naam, dan kunnen we de producten direct en snel aan u verzenden. U kunt uw bestelling online ook volgen door op de botton van "Order Tracking "Op onze website!

Terugkeerbeleid

1.We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid.Alle artikelen zijn hier nauw bij het woord hier "wat u op onze website ziet, zijn wat u in 7 dagen krijgt" .Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor het retourneren van verzendadres Verzending van de artikelen. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat worden gedragen, veranderd of gewassen, met alle bijgevoegde labels.

2.Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u hier kiest. Wij beloven u het juiste orderpakket.

3.We dekt niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.

4.Alle retourzendingen moeten verzonden worden naar het verzendadres, we mailen u nadat u onze email hebt ontvangen!

Uitwisseling

1.We zullen uitwisseling accepteren voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en onze klantenservice zal u aangaan. Als u artikelen wilt uitruilen in een andere stijl, dan Zou uw artikelen moeten terugbetalen voor een terugbetaling (volgens het Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste stijl.

2.You moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dus niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bevestigd. Witte of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.

Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten voor verzending van de uitgewisselde artikelen naar u.We adviseren u tracking en verzekering toe te voegen wanneer u items voor ons zelf verzendt Bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzendkosten en afhandelingskosten zijn niet terugbetaald.

Bestelling Annulering

Annulering van een bestelling voordat de bestelling is verzonden. Bij annulering moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestelling verwerken, kunnen we dus niet altijd een bestelling annuleren Bestellen nadat het geplaatst is. Hoe kan u dit op dit belangrijke punt begrijpen. Aanvraagformulieren nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons Retourbeleid.

Vriendelijke kennisgeving: Als u uw 10-cijferige trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mail server het mogelijk gezien als spam. In dit geval kunt u contact met ons opnemen voor de details.

Terug
goedkope schoenen , goedkope laarzen , goedkope sneakers , goedkope sandalen , schoenen winkel